Close

Apel către toți pământenii! Pe măsură ce navigăm prin galaxie, pe această planetă măreață, descoperim mereu noi lucruri despre ea.


ÎN ATENȚIE:

PĂMÂNTUL

?

Cea mai mare temperatură înregistrată pe Pământ a fost de 56,7 grade Celsius. Unde?

Faceți o excursie cu noi în această lună la Da Vinci, când explorăm viața pe Pământ!

Floră

Faună

Vremea

În fiecare săptămână din noiembrie

CÂND

UNDE

SUBICTE

Pe Da Vinci Learning

urmăriți programul pe

platforma operatorului dvs

600 de copii nomazi așteaptă un elicopter care să-i ducă la școală, departe de părinți. E prima oară pentru Katja, de 5 ani.

Știința maximă

GEOlino

Phil încearcă să construiască un turn destul de rezistent la cutremur. Plus: echilibrarea pe lemn și absorbirea în nisip!

Demonstrația

Ca să aflăm de ce verile din Suedia sunt atât de luminoase, Amanda, de 12 ani, își creează propriul ceas solar și un cârnat zburător uriaș.

Ne îndreptăm spre nord și întâlnim copii care se duc la școală cu elicopterul, în "GEOlino: Școala polară a copiilor nomazi". Sau facem alpinism în Chile și facem surf pe valurile din Olanda cu "Demonstrația". Cool!


Dar valurile nu sunt doar pentru surf. Împreună cu soarele și cu vântul, ele pot fi folosite și pentru a genera electricitate. Aflați cum, împreună cu Phil, în "Știința maximă", și verificați experiențele sale minunate.

e² Design

Jonathan Rose străbate metropola New York pentru a vă prezenta un model de case ecologice și accesibile din punct de vedere financiar.

e² Energia

eXplorare Știința la domiciliu

Lucrul cu natura și găsirea de noi modalități de a crea energie este foarte important pentru viitorul nostru. Este chiar schimbarea modului în care proiectăm transportul și casele. Consultați "e² Energia" și "e² Design" pentru niște proiecte grozave de case și mașini.


Nu putem controla vremea, dar putem crea o parte din ea acasă! Stârniți o furtună cu o tornadă într-o sticlă, la "eXplorare Știința la domiciliu". Bum!


Fiți ecologiști și coborâți cu picioarele pe pământ, cu toate acestea și cu multe altele, numai la Da Vinci Learning.

În acest episod, Steve Spangler ne arată cum să creăm "vremea" în propriile case... de la un rezervor plin cu smog la o tornadă cât camera.

În SUA, transportul bunurilor consumă 70% din producția de combustibil. Poate fi modificat acest procent prin mașini mai economice?

Mamă pasionată de bricolaj

Marija

Ilian & Nora

Prininți a doi copii

„Fără îndoială, Da Vinci Learning face parte din viața familiei noastre. Copiii au crescut alături de programul dvs. și au învățat multe despre lumea care ne înconjoară prin intermediul emisiunilor dvs. Da Vinci Learning a fost SINGURL post TV pe care l-au urmărit în ultimii 5 ani. Îl recomandăm tuturor prietenilor.”

„Da Vinci Learning e o comoară a cunoașterii. E foarte educativ, distractiv, necesar și-ți deschide ochii spre o lume nouă, a cunoașterii. În perioada în care am urmărit postul dvs. am aflat o mulțime de lucruri pe care nu aș fi avut de unde altundeva să le învăț.”

Urmăriți Da Vinci Learning în rețelele